nejde jenom o cikány v městě kde žiji jsou 2 rodiny cikánů doposud s nimi nebyl ani jeden problém ale ty kurvy ukrajinský tu jsou pouze 2 týdny a už jeden UK zabil druhého a znesvětil tím náš potůček protože ho do tý vody hodil! a Vietnamci tu dělají bordel tím že ve 23:00 si pravidelně zapnou ty jejich sračky na plný kule a vůbec je nezajímá že ostatní chodí do práce nebo ještě do školy...BTW: ty cikáni co u nás žijí 1 rodina: podnikají
2rodina: otec dře jak kůň matka to samé a jejich 2 synové studují na střední právní škole, tím se nechci cikánů zastávat, ale nemám rád když ty slušné házíte do té spodiny! patřím mezi Oi!skins ale proti cikánům co se chovají a makají nic nemám!
Vítejte na českých vlasteneckých stránkách....Stránky jsou určeny pro všechny kterým není lhostejný osud naší země a pro ty vlastence, kteří chtěji naši krásnou zemi zas udělat krásnou pro všechny.
Společne dokážeme nemožné!
re:cikáni
Datum: 07.03.2011 | Vložil: metalskin
Re: re:cikáni
Datum: 09.03.2011 | Vložil: Admin
Sice nejsem skinhead ale s jejich názory se stotožnuji. Ano, všichni nejsou stejní. Jsou lidé hodní ale zlý....
Re: Re: re:cikáni
Datum: 13.08.2011 | Vložil: Bára
Minulý týden mě v herně, kde jsem obsluha slovně napadla cikánka, nadávala mi do ku.., pi.., a rasistky. Tvrdí, že pracuje - na přechodě asi 2 hodiny denně, ve školním roce. Já dělám 240 až 300 hodin měsíčně a nemám její příjem. A rasistka asi nejsem, když jsem si den před tím asi hodinu slušně povídala s cikánem, který přišel po práci, ještě v montérkách. Až budou u nás stejná práva a hlavně povinnosti pro všechny, tak nebude ani diskriminace.
cikáni
Datum: 14.02.2011 | Vložil: supermetalskin
Cikáni by se v České republice chovat slušně, protože jsou tu jen hosté!!! Štve mě rozkrádání ČR politiky a ničení pověsti státu přistěhovalci. Jsme češi a nemáme se zaco stydět!!!
Přidat nový příspěvek
Jak změnit tuhle zemi? Nebojte se říct svůj názor.
Nebyly nalezeny žádné příspěvky.